Categorieën
Archief
Beter orgasme met getrainde seksspieren

media_xl_966588

Wie op zoek is naar meer genot, kan de bekkenbodemspieren trainen. Ze worden ook wel de seksspieren genoemd en eenmaal getraind, kunnen deze het genot aan seks alleen maar vergroten.

Orgasmeprikkels
Deze inwendige spieren houden de geslachtsdelen op de plaats. Het orgasme wordt alleen maar leuker voor beide partijen als je ze tijdens de seks aan- en ontspant. Orgasmen voelen heviger en bij sommigen prikkelen de opgespannen spieren de clitoris meer.

Incontinentie
Ook jonge meisjes dienen de spieren geregeld te trainen, ze laten makkelijker een tampon of penis naar binnen en later helpen ze bij de bevalling. Na een baby of op latere leeftijd verslappen ze vaker en dat kan incontinentie of urineverlies veroorzaken.

Trainen
Waar vind je deze spieren? Begin met plassen en stop dan even. De spieren die je nu gebruikt, zijn deze in kwestie. Probeer de spieren ook buiten het plassen om te spannen en te ontspannen zonder daarbij de andere als buik, billen en benenspieren te gebruiken.

Oefeningen
Span de spieren aan terwijl je uitademt en ontspan terwijl je inademt. Oefen twee keer per dag. Span ze 15 tot 20 keer achter elkaar aan waarbij je de spanning een seconde vasthoudt. Bouw dit langzaam op tot twee maal 75 keer. Ben je eenmaal aan de vorige oefening gewend, houdt de spanning dan langer vast. Voer het aantal seconden dat je de spierspanning vast kunt houden geleidelijk op tot meer dan een minuut.
Op de markt zijn speciale bekkenbodemtrainers voorhanden, hulpmiddelen die ervoor zorgen een betere spiercontrole te krijgen.

Bron : www.goedgevoel.be

Commentaar is gesloten.