Categorieën
Archief
Betere seks door Feng Shui in slaapkamer

De Chinezen geloven dat het toepassen van Feng Shui, een oude geneeskunst, in de slaapkamer je seksleven stimuleert doordat het je meer sensuele energie geeft. Daarom geven we jullie enkele interieurtips voor een sexy slaapkamer. 

– De slaapkamer is een plek om te ontspannen en een plaats van de liefde. Kies dus voor warme, vrouwelijke kleuren als bordeaux, rood, paars en roze. Daarnaast hebben warme tinten een rustgevend effect. 

– Zorg ervoor dat je steeds frisse lucht hebt in je slaapkamer. Verlucht dus regelmatig door de ramen te openen of een toestel te plaatsen dat de lucht zuivert. 

– Je moet je bed zo zetten dat je de deur volledig kunt zien, maar het mag er niet direct voor staan. Als je met je voeten naar de deur slaapt, krijg je veel slechte energie in je slaapkamer. 

– Verwijder foto’s van vrienden en familie, je mag ze niet vanuit je bed kunnen zien. Ook deze zouden voor remmingen en slechte energie zorgen in de slaapkamer. Ook herinneringen aan vorige relaties zijn slecht voor je seksleven. 

– Schaf kwaliteitsvolle lakens aan van bijvoorbeeld zijde of satijn voor een luxegevoel. 

– Ook de belichting is heel belangrijk voor je slaapkamer. Zet her en der geurkaarsen om al je zintuigen te stimuleren. Ook rustige sfeermuziek kan helpen om de juiste ontspannen sfeer te scheppen. 

– Verwijder alles uit de slaapkamer wat aan je werk herinnert. Plaats dus je bureau, boeken, laptop en televisie in een andere kamer. Deze brengen namelijk volgens Feng Shui veel mannelijke energie in de slaapkamer. Het is essentieel voor je seksleven dat je zoveel mogelijk vrouwelijke energie krijgt. 

– Spiegels in de slaapkamer lijken wel een kinky idee, maar volgens Feng Shui zijn ze een teken van ijdelheid. Kun je echt geen spiegels uit je slaapkamer verwijderen, bedek ze dan ’s nachts. 

– De Chinezen geloven dat wat je boven je ziet in bed, invloed heeft op je dromen. Hang dus iets aan je plafond waar je een goed gevoel van krijgt. 

– Om een goede sfeer in je slaapkamer te creëren is het belangrijk dat er geen rommel is. Een nette kamer zorgt voor een positieve sfeer waardoor je meer seksuele energie krijgt. (ep)

Commentaar is gesloten.