Categorieën
Archief
Een op tien vrouwen faket bijna elke keer orgasme

9 procent van de Britse vrouwen doet bij bijna elke vrijpartij alsof ze een orgasme heeft. Dat blijkt uit recent onderzoek.

Ongelukkig
48 procent van de 3.000 ondervraagde Britse vrouwen heeft ooit al gedaan alsof ze tot een hoogtepunt kwam. 7 procent maakte al een einde aan haar relatie omdat ze ontevreden was over zijn bedprestaties, slechts 10 procent van hen durft de echte reden van de relatiebreuk te zeggen. 20 procent is extreem ontevreden over haar seksleven, 16 procent klaagt over het gebrek aan een voorspel, 11 procent zegt dat haar partner te snel klaarkomt. 38 procent denkt dat haar partner het moeilijk zou hebben om het verschil tussen een echt en een vals orgasme te raden.

Communiceren
Een op de vijf geeft toe aan een andere man te denken in bed om zo wel tot een hoogtepunt te komen, een bekende acteur of een vreend zijn de meest populaire personen om over te fantaseren. Een kwart van de vrouwen is te beschaamd om hier over te praten. “Het is niet helemaal de schuld van de mannen dat één op vijf vrouwen ongelukkig is over haar seksleven. Vrouwen moeten ook leren te communiceren met hun partner om hem te laten weten wat ze echt wil. Als hij iets niet goed doet zal hij het niet weten tot iemand het hem zegt”, besluit een onderzoeker.

Bron : www.goedgevoel.be

Commentaar is gesloten.