Categorieën
Archief
Grootste ergernissen tijdens het voetbal kijken

wk2010

wk2010

Voetbal doet de gemoederen hoog oplaaien en dan vooral achter de beeldbuis. Mannen beklagen er zich over dat ze niet genoeg eten of drinken hebben tijdens een wedstrijd, vrouwen ergeren zich over schreeuwerige en scheldende mensen. Opmerkelijk: slechts negen procent van de dames stelt tijdens het WK nooit één wedstrijd te zullen volgen, zo blijkt uit een Nederlandse rondvraag.

Barbecue

Hoe overleven de Nederlanders de Oranjekte tijdens het WK-voetbal? Niet op water en brood, zo blijkt uit de rondvraag door bestelservice Just-Eat.nl. Bij 1 op 5 mannen is niet genoeg eten of drinken de grootste ergernis tijdens het voetbal kijken. Een barbecue wordt aangestipt als ideale eten, gevolgd door bitterballen en pizza. Enkele vrouwelijke supporters kiezen voor sushi.

Domme vragen
Naast voedsel, roepen ook domme vragen ergernissen op bij de heren. Vragen die niets met voetbal te maken hebben tijdens een wedstrijd, kunnen op weinig enthousiasme rekenen. Zelfs de klassieke buitenspelvraag, roept bij hem minder geklaag op dan babbels over het huishouden of het werk. Weinig verrassend: vrouwen ergeren zich niet of nauwelijks aan dergelijke vragen tijdens de wedstrijd.

Uiterlijk
Niet enkel het voetbalspel, interesseert de gemiddelde vrouw. Het merendeel geeft grif toe ook het uiterlijk van de voetballers te analyseren. Heren lonken liever naar de voetbalvrouwen.

Commentaar is gesloten.