Categorieën
Archief
Helft van Britten overweegt seks tegen betaling

Zou jij seks willen met eender wie voor 1 miljoen? 3 op 10  Britten alvast wel, zo blijkt uit een onderzoek van Durex.

Vijf partners

Een seksonderzoek van Durex toont aan dat de gemiddelde Brit drie tot vier keer sekst per week. Gemiddeld kent hij of zij vijf verschillende sekspartners. De helft van de ondervraagden zou nooit seks willen met een wildvreemde tegen betaling.

Voetbaltickets

Dat is niet bij iedereen het geval. 30 procent is te overhalen voor 1 miljoen pond, 15 procent is al gewonnen voor 100.000 pond. 5 procent deelt graag het bed in ruil voor, jawel, voetbaltickets voor de Wereldbeker.

Stomende seks
Nog blijkt uit de rondvraag dat het geflikflooi van de celebs geen voorbeeld is: 2 op 3 zou nooit zijn partner bedriegen. Wel mag het best stomen in bed: 3 op 4 praat met de partner over seksuele fantasieën, de helft durft al eens een rollenspel aan, een vijfde trekt één of ander kledingstuk van de ander aan, 2 op 3 waagt zich aan ‘spanking’ of één of andere vorm van bondage-seks.

Porno blijft een gegeerd gegeven: tweederde kijkt ernaar, 15 procent overweegt een triootje, vijf procent nam al deel aan groepseks, 3 procent houdt van swing-feestjes.

Bron : www.goedgevoel.be

Commentaar is gesloten.