Categorieën
Archief
koop geen (pikant) slipje als kerstcadeau

In Groot-Brittannië zullen deze kerst 24 miljoen slipjes onder de boom liggen die nooit gedragen zullen worden. Dit komt door de verkeerde maat of kleur of door dat ze te veel kant hebben of te pikant zijn.

slipje

slipje

Mannen zijn het hele jaar door slecht in het kiezen van ondergoed voor hun geliefde, maar rond kerst is het nog erger omdat ze dan een impulsieve aankoop doen voor hun partner. Volgens het onderzoek zijn rode, kanten slipjes het ergste. De helft van alle slipjes die dames cadeau krijgen, wordt nooit gedragen.

Te klein

20 procent belandt na een keer gedragen te zijn onherroepelijk tegen de achterwand van de ondergoedlade. 31 procent van de kerstcadeautjes is namelijk de verkeerde maat, vaak kopen mannen dit te klein, maar soms ook te groot. 12 procent is te pikant en 10 procent is in een kleur die de vrouw nooit zou dragen.

Veilig = beter?

Woordvoerster Susan Fermor van het bedrijf Dr Beckmann, dat het onderzoek liet uitvoeren : “Vrouwen houden van nieuw ondergoed, maar mannen slagen er niet in de juiste lingerie voor hun geliefde te kopen. Een vrouw heeft enkele slipjes waar ze dol op is, die dragen ze dan regelmatig. Een man speelt bij de aankoop niet op veilig, hij gaat voor gewaagde of pikante stukken die haast nooit gedragen worden.

Bron : http://www.goedgevoel.be

Commentaar is gesloten.