Categorieën
Archief
Meer plezier met de nieuwste sekstoys

 

Seksspeeltjes zijn vrouwvriendelijk geworden. Ze werken niet alleen doeltreffender, maar zien er steeds schattiger en chiquer uit. Gedaan met de vleeskleurige vibrators, de nadruk ligt op de vormgeving, de humor en het praktisch genot.

Succes
Vrouwen spenderen steeds meer centen aan erotische artikelen. De organisatie Ladies Night, dat thuisparty’s organiseert met erotische artikelen, haalde 25 procent meer omzet dan een jaar geleden. Waar op grote uitgaven bespaard wordt, wordt meer uitgegeven aan de partner en vriendinnen. De ouderwetse, mangerichte seksshops doen het minder goed. Luxueuze en duurzame artikelen, verzorgende en intiembevorderende producten als massagemiddelen, doen het steeds beter.

Me-moment
De seksspeeltjes anno 2009 lijken in niets meer op wat ze vroeger waren. De vibrator is nog nauwelijks te herkennen. Ze hebben vaak de vorm van een dolfijn of computermuis, zijn van mooie materialen en dienen eerder voor uitwendig gebruikt. De nadruk ligt op genieten en jezelf ontdekken.

Stijl is voor dames een belangrijk aspect en de seksindustrie heeft dat begrepen. Je krijgt ze thuis opgestuurd in een mooi opbergdoosje of een satijnen zakje. Het oog wil immers ook wat.

Ongevaarlijk
Gezondheid is een belangrijk item. In 2006 bleek dat heel wat speeltjes gevaarlijke chemische stoffen bevatten, die schadelijk zijn voor de vruchtbaarheid. De meeste shops hebben ze al uit de rekken gehaald, net als hard PVC. De gebruikte, ongevaarlijke materialen bestaan tegenwoordig uit siliconen, kunstrubber en ABS plastic.

Kegelhype
Nieuw zijn de kegels. In Amerika worden ze gretig gebruikt, maar hier loopt het nog niet zo’n vaart. De bedoeling is dat je door middel van kegel-therapie de spieren rondom je vagina traint. Zo krijg je meer controle over je orgasme. De spieren kan je trainen door een zwaar, metalen gewicht in te brengen die is afgewerkt met een zacht laagje kunststof. Niet alleen zou dat genotsverhogend werken, maar is het een handig middel tegen incontinentieklachten.

Humor
Geen seks zonder een vleugje humor. De vibrerende badeendjes zijn er al langer, maar tegenwoordig duiken ook de vibrerende visjes op, de hitsige pinguïn, een trilkwast en de celebrator: een opzetstuk voor je elektrische tandenborstel. Absoluut hebbeding zou het bad-octopusje zijn met ‘tintelende tentakels’. Niet voor niets won dit speeltje de Annual Sex Award.

Op afstand
Niet helemaal nieuw, maar uiterst doeltreffend zijn de speeltjes met afstandsbediening. Breng het speeltje in je partner en bedien zelf de afstandsbediening. Of zoals de MiEgg, een ei dat in te brengen is in je vagina en reageert op mobiele telefoons. Wie had ooit gedacht dat telefoneren zo leuk kon zijn? (lvl)

Commentaar is gesloten.