Categorieën
Archief
Agenda

7 februari 2014 – 15 juni 2014

LIVING DINOSAURS

uik 400 miljoen jaar terug in de tijd met Living Dinosaurs en waan je in de prehistorie met levensgrote dinosaurussen in Post Rotterdam. 

 

19 april 2014 – 5 mei 2014

KONINGKERMIS ROTTERDAM

De jaarlijkse kermis aan de Schiehaven staat ook dit jaar weer garant voor plezier voor jong en oud. Van kermiscafé tot schietsalon en van poffertjeskraam tot grijpkranen. Meer dan zestig attracties zorgen ervoor dat deze voorjaarskermis voor meer dan twee weken weer een waar feest is. Ook aan vermaak voor de kleintjes is gedacht

 

5 mei 2014 – 5 mei 2014

BEVRIJDINGSFESTIVAL ZUID-HOLLAND

Bevrijdingsdag vier je bij het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam. Onze vrijheid wordt groots herdacht en gevierd met een divers programma van muziek, debatten en theater. 

Met dit jaar o.a. Gers Pardoel, singer-songwriter Michael Prins, Hiphop collectief Brandwerk en de Spaanse feestband Bongo Botrako. 

 

24 mei 2014 – 24 mei 2014

RONDE VAN KATENDRECHT

Oude wielertijden herleven op de Kaap! De Ronde van Katendrecht geniet binnen de grootse historie van regionale sportevenementen de status van monument. Vroeger raasden beroepswielrenners over de kinderkopjes van de Veerlaan en andere Katendrechtse straten.

 

1 juni 2014 – 1 juni 2014

LADIESRUN ROTTERDAM

Achtste editie van hét lifestyle hardloopevenement voor vrouwen. De Ladiesrun Rotterdam is een jaarlijks terugkerend loopevenement over twee afstanden (5 en 10 km).

 

 juni 2014 – 6 juni 2014

CINÉMA IN DE KUIP

Cinéma in De Kuip begint inmiddels een traditie te worden. Het dancefeest, georganiseerd door Stadion Feijenoord en Club Cinéma, wordt in 2014 voor de derde keer gehouden. .

 

9 juni 2014 – 9 juni 2014

ROPARUN

Dit jaar vindt de 23e editie van de Roparun plaats: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Het doel is in teamverband een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker. 

 

9 juni 2014 – 29 juni 2014

PARADE

Het Museumpark is deze zomer weer het culturele decor van kleurrijke tenten waarin tal van theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor jong en oud te bewonderen zijn.

Op de Parade kun je heerlijk eten en drinken, van kleine hapjes tot uitgebreide diners, van kleurrijke cocktails tot een brede keuze aan wijnen. De Paradekeukens serveren tot laat in de avond of tot het op is.

 

28 juni 2014 – 28 juni 2014

EXPEDITION

Festival voor elektronische muziek, house en techhouse. 

De line-up volgt. 

Het terrein is bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

 

6 juli 2014 – 6 juli 2014

METROPOLIS

Het Metropolis Festival is een jaarlijks, eendaags, gratis toegankelijk, openlucht muziekfestival op de eerste zondag in juli. Het programma bestaat uit een mix van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance. 

 

11 juli 2014 – 13 juli 2014

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

Wereldwijd bekend jazz festival, waar verleden, heden én de toekomst van jazz samenkomen: van New Orleans jazz, free jazz en avant-garde jazz tot aan electronic jazz. Maar ook blues, funk, soul, r&b, hiphop en latin komen aan bod..

 

13 augustus 2014 – 31 augustus 2014

PLEINBIOSCOOP ROTTERDAM

In het culturele hart van Rotterdam – in het Museumpark – vindt ieder jaar de grootste openlucht bioscoop van Europa plaats. 

Onder de sterrenhemel genieten duizenden liefhebbers in een gezellige sfeer van de mooiste films: van klassiekers tot de laatste nieuwe, van kaskrakers tot art house films. 

 

5 september 2014 – 7 september 2014

WERELDHAVENDAGEN

Een belevenis voor iedereen, jong en oud, die van schepen, havens en maritieme avonturen houdt. Met spectaculaire demonstraties op het water, bezichtigingen van indrukwekkende schepen en spannende excursies in de haven. 

 

7 november 2014 – 9 november 2014

NORTH SEA FILM FESTIVAL

Het ‘North Sea Film Festival (NSFF) for underwater movies’ brengt de onbekende mariene wereld naar de oppervlakte. 

Geniet een weekend lang van documentaires en animaties waarbij het leven onderwater centraal staat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>