Categorieën
Archief
Russische lovers stikken tijdens seks in auto

In een kil en koud Moskou zijn vandaag een man&vrouw om het leven gekomen toen zij van bil gingen in een Volkswagen (model onbekend). De auto stond geparkeerd in een kleine garage, met lopende motor…

We weten uiteraard allemaal dat seks hebben in een auto heel vaak voorkomt, zelfs in de kleinere modellen. Het spreekt voor zich dat je hierbij een ietwat beschutte plek opzoekt om in alle rust aan je trekken te komen. Dat heeft dit Russische stel dan ook gedaan. Gewoon in de garage aan huis waar niemand je ziet of hoort. Vermoedelijk heeft dit stelletje de motor van hun VW (nee, geen Lada) draaiende gehouden om de boel daar lekker warm te krijgen (of om de ramen te ontwasemen, we zullen het nooit weten). Foute boel natuurlijk.

Een koolmonoxidevergiftiging met dodelijke afloop was uiteindelijk het lot van de twee lovers. Ze werden later ontdekt door familieleden terwijl ze nog in een intieme pose lagen. De Russische politie is inmiddels een onderzoek gestart naar dit bizarre en uiterst ongelukkige liefdesdrama. Voor de liefhebbers: hoe het wél moet staat hiero.

Commentaar is gesloten.