Categorieën
Archief
‘sexting’ leuker dan seks

Sexting

Sexting

Sexting leek wel een hype in 2009. De term werd initieel gebruikt voor het doorsturen van naaktfoto’s per sms, maar is intussen verruimd tot het sturen van pikante sms’jes. Sommigen gaan zelfs zo ver om te stellen dat ‘sexting’ leuker is dan seks. The Frisky kon zelfs tien redenen vinden waarom…

1) Creativiteit
Sexy sms’jes sturen vergt veel creativiteit, inleving en verbeelding. Je weet niet hoe de tegenpartij erbij zit, wat hij of zij doet en zelfs niet wat hij of zij echt denkt.

2) Fantasie

Je kan elk aspect van een fantasie onderzoeken en uitbuiten.

3) Aantal

De personen waarmee je ‘sext’ tellen niet mee in je aantal bedpartners.

4) Erogene zones

Je hersenen zijn de grootste erogene zone van het hele lichaam. Door ze op volle toeren te laten werken, bereik je ten minste een basisniveau van bevrediging, en wie weet zelfs meer.

5) Risico’s

Er zijn bijna geen risico’s aan verbonden. Je kan niet zwanger geraken of een soa oplopen. Je loopt wel het risico gestalkt te worden per sms door een opdringerige sext-partner, die jou niet zo ligt. Maar dan verander je toch gewoon van gsm-nummer?

6) Kennis is macht

Als sext-partners elkaar in het echt ontmoeten, dan weet je al wat de ander leuk vindt. De sms’en kunnen gelden als voorspel, en wanneer je elkaar ziet, kan je niet wachten om eraan te beginnen.

7) Goedkoop

Je hoeft geen dure lingerie, sexy jurkjes of pikante strings te kopen. Je hoeft ze alleen te beschrijven. (al kan je gsm-factuur wel oplopen natuurlijk)

8) Geen wachttijd

Je kan altijd met sexting beginnen, als het jou uitkomt. Je hoeft geen date te regelen en een boel tijd verliezen met smalltalk of zelfs een etentje.

9) Geen slechte seks
Je begint en eindigt wanneer jij wil, eventueel met het faken van technische problemen, en er is geen kans op slechte seks.

10) Sneller

Het is een goede manier om jezelf sneller te bevredigen. Je hebt alles zelf in de hand!

Bron : www.goedgevoel.be

Commentaar is gesloten.