Categorieën
Archief
29 aug

We zijn om een uur of zes bij het huis aangekomen. Het huis is fantastisch. Mooie ruime kamers, gezellige ruime woonkamer, veel terrassen en een fenomenaal zwembad. Over privacy hebben we ook niet te klagen terwijl we toch zeezicht hebben. Nou moet je je niet voorstellen dat we vanaf ons terras zee kijken maar wel dat we, als we op één bepaalde plaats op het terras gaan staan de zee kunnen zien.

france09006

Nadat we de spullen hebben uitgepakt, de bedden in orde gemaakt vallen want  we neer op ons terras en genieten van een heerlijk koud biertje. Later op de avond gaan we wat eten in Vence. Het restaurant heeft een beperkte menukaart. Fe r krijgt onbedoeld filet de beoef wat biefstuk tartaar blijkt te zijn. Het smaakt goed maar de volgende dag is hij ziek. Diaree, koorts en algehele slapheid. Waarschijnlijk was de tartaar niet helemaal goed. Hopen dat het snel weer over is.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>