Categorieën
Archief
31 aug

Vandaag begon niet zo goed. Kees en ik zouden even snel wat boodschappen halen bij de supermarkt in Vence. Het was even zoeken maar we vonden deze supermarkt toch. Parkeerruimte was er nauwelijks. Ze hadden dat opgelost door elke vierkantemeter die er was te benutten, dus ook omhoog. Na wat zoeken vonden we een parkeerplek op de tweede etage vd “parkeergarage”.

Nadat we de boodschappen hadden gehaald heb ik bij het wegrijden uit het parkeervak met ed achterkant van de auto een paal geraakt. Lakschade en een kleine deuk waren het gevolg. Ik baal als een stekker dat dit me moest overkomen. Ik denk dat dat toch komt door dat ik op mijn eigen auto een achteruitrijcamera heb.

De dag verliep verder heerlijk. Het weer is perfect. Rond de 30 graden en strak blauwe luchten. Het huis voelt goed aan en het zwembad wordt volop gebruikt.

Svaonds zijn we gaan eten bij een restaurant Saint Evan (was aangeraden door de eigenaar van het huis). We hebben daar heerlijk gegeten in de buitenlucht.

Bij het doorkijken van de papieren kwam ik tot de ontdekking dat het huis eigendom is van Jaap Eggermont. Jaap speelde de eerste jaren in de Golden Earring als drummer.

golden earrings 1963
golden earrings 1963

Nadat JJaap de Earring heeft verlaten is hij wel actief  gebleven in de muziek. Een van zijn grote hits zijn de nummers van Stars on 45 geweest en natuurlijk de Star Sisters.

The Star sisters
The Star sisters
Jaap Eggermont

Jaap Eggermont

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>