Categorieën
Archief
De spullen zijn binnen!

Afgelopen week hebben we de spullen ontvangen van het reisbureau. We hebben de tickets, alle hotelvouchers en de reservering voor de auto. Het aftellen is nu begonnen.

Mijn zoon en zijn vriendin hebben we gevraagd om gedurende onze vakantie in ons huis te komen wonen. Die vraag hebben we maar één keer hoeven te stellen want direct werd er GRAAG geantwoord. Voor ons wel zo’n veilig gevoel dat er iemand in ons huis woont.

Stoelen in het vliegtuig

Toen we de tickets eens goed bekeken bleek dat er met de plaatsten was geschoven. Op de naar America zitten mijn vrouw en ik naast elkaar maar op de terugvlucht niet! Dat is niet leuk dus moeten we maar even bellen. Na contact met American Vactations in Capelle aan den IJssel bleek dat e.e.a. is ontstaan doordat United Airlines heeft besloten toestelen te wisselen. Hierdoor is ook de stoelindeling helemaal door elkaar gegooid. Het was het reisbureau ook opgevallen maar er was op dit moment niets aan te doen. Zo’n wijziging kan pas worden doorgevoerd als het inchecken is opengesteld en dat is 24 uur voor vertrek. Het reisbureau heeft nog even gekeken of het toestel vol zit maar dat is niet het geval, er zijn ruim voldoende plaatsen over zodat het krijgen van andere plekken geen probleem mag zijn mits we via internet inchecken. Dus dat gaan we doen!!!

Bezienswaardigeheden

Als jullie willen zien wat wij allemaal gaan bekijken, klick dan maar op onderstaande links:

Nationale Parken USA                  www.nps.gov

Colorado State Tourism                www.colorado.com

Denver Tourism                            www.denver.org

Wyoming State Tourism                www.wyomingtourism.org

Cheyenne Tourism                        www.cheyenne.org

South Dakota State Tourism         www.travelsd.com

Rapid City Tourism                       www.rapidcitycvb.com

Montana State Tourism                 http://visitmt.com

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>