Categorieën
Archief
Vrouwen, zijn orgasme komt niet altijd door jou

media_xl_2303804

Veel vrouwen wentelen zich graag in het geloof dat ze veel macht hebben over mannen, en dat ze hen gemakkelijk rond hun vingertje kunnen draaien. Ze denken dat mannen alleen geïnteresseerd zijn in hen, en dat opwinding en zelfs orgasmes puur door hen zijn uitgelokt.

Controle
Niet dus! De waarheid is dat mannen hun erectie, hun opwinding en zelf hun orgasmes niet volledig onder controle hebben. Hij kan je heel aantrekkelijk vinden, en toch geen erectie krijgen. Of hij kan te snel (of te traag of niet) klaarkomen, net omdat hij zijn opwinding niet 100 procent in eigen, euh, handen heeft.

Zagen en zeuren
Vrouwen hebben heel snel de neiging zo’n ‘missertje’ persoonlijk te nemen. “Je ziet me niet graag (genoeg)”, “Je vindt me niet aantrekkelijk (genoeg)” of “Wat is er mis met mij”, zeuren ze. Hun man mag omstandig staan uitleggen dat hij er niets aan kan doen, sympathie voor hem staat op een laag pitje terwijl ze overlopen van zelfmedelijden.

Begrip
Totaal niet cool, dames! Er zijn tal van redenen waarom het niet werkt zoals het hoort (of beter, zoals jij het wenst). Stress, zorgen, masturbatie of een lichamelijke aandoening bijvoorbeeld, en het zou vrouwen sieren als ze daar wat meer begrip voor zouden hebben.

Geniet
Niet alles draait om hen, en ze hoeven dat probleem ook niet persé te willen oplossen. Geniet van het samenzijn, van het feit dat jullie elkaar graag zien. Praat met hem, maar vermijd urenlange analyses. Het behandelen als een probleem, maakt het tot probleem.

Bron : www.goedgevoel.be

Commentaar is gesloten.